TULE TEKEMÄÄN VAPAAEHTOISTYÖTÄ, JOLLA ON IKUISTA MERKITYSTÄ!

Operaatio Joulun Lapsi tavoittaa paikallisseurakuntien kautta maailman vähävaraisia lapsia kenkälaatikkolahjoilla ja evankeliumilla. Suomessa Operaatio Joulun Lapsi on osa Patmos Lähetyssäätiön Lastenavun työtä. Kansainvälistä työtä johtaa Samaritan’s Purse.

Suomen kohdemaat ovat Romania ja Moldova. Operaatio Joulun Lapsen vapaaehtoistyö tähtää siihen, että mahdollisimman monet suomalaiset olisivat mukana tekemässä kenkälaatikkolahjoja.


 

Ympärivuotinen vapaaehtoistyö

Vapaaehtoisverkostomme toimii ympärivuotisesti useilla paikkakunnilla. Ympärivuotista toimintaa tehdään tiimeissä. Tiimissä voi toimia monessa eri tehtävässä, riippuen omista kyvyistä, kokemuksista ja mielenkiinnon kohteista. Voit kysyä oman paikkakuntasi toiminnasta suoraan meiltä. Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää! 

Aluekoordinaattorit

Vapaaehtoiset aluekoordinaattorit kehittävät ja johtavat alueensa vapaaehtoistoimintaa. He toimivat Operaatio Joulun Lapsi -toimiston ja paikallistiimin välisenä linkkinä. Koulutamme aluekoordinaattorit tehtäviinsä, tarjoamme heille tukea työssään ja korvaamme toiminnasta aiheutuvat kulut. Palkkaa tehtävästä ei makseta.

Paikallistiimit

Paikallistiimi suunnittelee yhdessä aluekoordinaattorin kanssa ympärivuotista toimintaa omalla alueellaan. Paikallistiimit mm. tukevat projektiin osallistuvia yhteisöjä, organisoivat keräys -ja rukousverkostoja, sekä ovat projektista yhteydessä paikallismediaan.

Lyhytaikainen vapaaehtoistyö

Lyhytaikainen vapaaehtoistyö tarjoaa paljon mahdollisuuksia! Voit olla antamassa panoksesi järjestämällä tapahtumia, kuten pakkausjuhlia tai muita tapahtumia, toimimalla oman seurakuntasi tai yhteisösi keräysvastaavana, tai tulemalla syksyllä tarkastamaan kenkälaatikkolahjoja Operaatio Joulun Lapsen keskusvarastolle Helsingin Konalaan.

Kiinnostuitko? Ole meihin yhteydessä!

Nimi*
Sähköpostiosoite*
Puhelinnumero*
Paikkakunta*

  

 

 
 

LAHJOITA TÄSTÄ

40 eurolla -
  • esimerkiksi yksi kenkälaatikkolahja

20€
40€
60€
80€
100€
200€
 
LAHJOITA

Maksajan tiedot

Lahjoittaessasi nimettömänä, lahjoitus kohdistuu lahjoittajarekisteriimme, valitsemaasi kohteeseen ilman yhteystietojasi.

Siirry maksamaan:

nordea sampo osuuspankki aktia spankki säästöpankki pop-pankki

Lahjoitettava summa:

Täytämme lahjan puolestasi ja kerromme sinulle myöhemmin mihin sen lähetimme.

Etunimi *
Sukunimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Haluan patmokselta sähköisiä tiedotteita

Pakettien lukumäärä
kappaletta

Lahjoitus
euroa

Siirry maksamaan

nordea sampo osuuspankki aktia spankki säästöpankki pop-pankki