Tervetuloa mukaan matkalle

Operaatio Joulun Lapsen vuoden 2018 huipennus on käsillä ja on aika jakaa lapsille lahjat! Kiitos kaikille teille, jotka olette pakanneet kenkälaatikkolahjanne omin käsin, netissä virtuaalisesti tai antaneet lahjoituksenne rahana. Seuraavien päivien aikana saamme nähdä ja kuulla lasten iloa ja riemua, jota nämä tuhannet lahjat tuovat.

Olemme jakamassa lahjoja tänä vuonna Tele-Ormanin läänissä, Aleksandrian ympäristössä, joka sijaitsee noin 80 kilometrin päässä Romanian pääkaupungista Bukarestissa. Suomessa tällainen matka taittuisi reilussa tunnisa, mutta kun tänne ajelimme, niin teimme matkaa noin kolme tuntia. Onneksi nyt olemme perillä ja huomenna pääsemme Ionel ja Iulia Stoican, paikallisten OJL-vapaaehtoisten, johdolla tapaamaan lapsia!

Jakelumatkalla Suomesta mukana tänä vuonna ovat:

Pasi Turunen, Markku Tuppurainen, Antti Kaikkonen, Satu Panula, Jesaja Kärkkäinen, Niko Havupalo (videot) ja allekirjoittanut, joka otan reissun valokuvat. Tulkkinamme on Sebastian Mariniuc, joka on Romanian OJL-maakoordinaattori.

Ensimmäinen jakelumatka tämä on Seinäjoen Helluntaiseurakunnan johtavalle pastorille Markku "Kure" Tuppuraiselle, sekä Satu Panulalle, joka on tuttu ääni Radio Patmoksen aamuista. 

Voit seurailla matkaamme joulunlapsi.fi -sivuilla, johon laitamme tunnelmia videoina, kuvina ja pieninä blogikirjoituksina, sekä joulunlapsen somekanavilla Instagramissa ja Facebookissa.

Jokainen lahjan saava lapsi kuulee myös evankeliumin ja kaikki työ tehdään paikallisten seurakuntien kautta. Me saamme olla täällä todistamassa omin silmin sitä upeaa työtä, jota ystävät täällä Romaniassa tekevät vähävaraisten lasten vuoksi. Mikään tästä ei olisi mahdollista ilman tuhansien suomalaisten panosta. Teemme parhaamme, että saamme välitettyä pilkahduksen näkemästämme, myös kiitoksena kaikille työssä jo mukana olleille! Näin sinäkin voit olla matkassamme mukana :)

Muista lapsia, sekä heidän perheitään iltarukouksissasi. 

Ilkka Kujala
projektikoordinaattori 

Ps. Virtuaalipaketit pakataan ja lähetetään Romaniaan vuodenvaihteen jälkeen. Vielä ehdit oman lahjasi tekemään. Virtuaalipaketti on 40 euron arvoinen ja se pakataan lapselle toiveittesi mukaan. Pakkaa lahja tästä.

 

 

LAHJOITA TÄSTÄ

40 eurolla -
  • esimerkiksi yksi kenkälaatikkolahja

20€
40€
60€
80€
100€
200€
 
LAHJOITA

Maksajan tiedot

Lahjoittaessasi nimettömänä, lahjoitus kohdistuu lahjoittajarekisteriimme, valitsemaasi kohteeseen ilman yhteystietojasi.

Siirry maksamaan:

nordea sampo osuuspankki aktia spankki säästöpankki pop-pankki

Lahjoitettava summa:

Täytämme lahjan puolestasi ja kerromme sinulle myöhemmin mihin sen lähetimme.

Etunimi *
Sukunimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Haluan patmokselta sähköisiä tiedotteita

Pakettien lukumäärä
kappaletta

Lahjoitus
euroa

Siirry maksamaan

nordea sampo osuuspankki aktia spankki säästöpankki pop-pankki