Rakkautta pakattuna kenkälaatikoihin

 

Operaatio Joulun Lapsi on maailmanlaajuinen, yli 11 miljoona lasta vuodessa tavoittava projekti, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1996 saakka Patmos Lähetyssäätiön organisoimana. Ideana on pakata kenkälaatikko täyteen lasta ilahduttavia tavaroita ja lähettää vähävaraiselle lapselle. Jokaisen lahjan mukana lapsi kuulee myös evankeliumin.

-Operaatio Joulun Lapsi antaa hyvän mielen niin lahjan saajalle kuin antajallekin! Tämä on konkreettinen tapa osoittaa rakkautta köyhyydessä eläville lapsille, projektikoordinaattori Ilkka Kujala sanoo.

Tänäkin vuonna suomalaisten lahjat lähetetään Romaniaan ja Moldovaan, Euroopan köyhimmille alueille. Tavoitteena on kerätä 38 000 lahjaa. Eri puolilla toimiviin palautuspisteisiin voi lahjansa palauttaa marraskuun kolmannella viikolla, 13.-20.11. Kenkälaatikkoaihioita ja ohjeita lahjan pakkaamiseen voi noutaa palautuspisteiltä 2.10. alkaen, tai tilata suoraan kotiin netistä: www.joulunlapsi.fi

Antamisen riemu ja toivo voittaa pimeän

Operaatio Joulun Lapsi antaa hyvän mielen niin lahjan saajalle kuin antajallekin.

Yksi keräyksen mainoskasvoista tänä syksynä on Jippu, joka oli mukana lahjojen jakelumatkalla viime vuonna.

-Jokaisessa kodissa, jossa saimme vierailla, minut yhä uudelleen riisuttiin itsekkyydestä ja paremmuuden tunnosta. Lasten väsyneet ja särjetyt katseet hetkittäin jopa uuvuttivat. Silti se uskomaton lahjojen antamisen riemu ja ilo yhteisestä toivosta voitti pimeän, Jippu sanoo.

Yksi Jipun kohtaamista lapsista, joka sai oman joululahjansa, oli 12-vuotias Andrea-tyttö. Vähävaraisen perheen koti paloi tulipalossa. Paikallisen seurakunnan avustuksella 5-henkiselle perheelle rakennettiin uusi talo. Suomalaisten lähettämät joululahjat toivat myös suurta iloa niin Andrealle kuin muille perheen lapsille.

-Operaatio Joulun Lapsi on erinomainen työkalu paikallisille seurakunnille tavoittaa oman alueensa lapset lahjoilla ja evankeliumilla. Sanomme lapsille, että kun he avaavat lahjan ja näkevät kaiken ihanan paketissa, niin heidän tulisi nähdä kaikessa yksi asia: Rakkaus. Ihmisten rakkaus, jotka ovat antaneet lahjan ja Jumalan rakkaus, romanialainen pastori Nicu Lacatus sanoo. 

Miten pakkaan lahjani? Katso ohjeet tästä.

 

 

LAHJOITA TÄSTÄ

40 eurolla -
  • esimerkiksi yksi kenkälaatikkolahja

20€
40€
60€
80€
100€
200€
 
LAHJOITA

Maksajan tiedot

Lahjoittaessasi nimettömänä, lahjoitus kohdistuu lahjoittajarekisteriimme, valitsemaasi kohteeseen ilman yhteystietojasi.

Siirry maksamaan:

nordea sampo osuuspankki aktia spankki säästöpankki pop-pankki

Lahjoitettava summa:

Täytämme lahjan puolestasi ja kerromme sinulle myöhemmin mihin sen lähetimme.

Etunimi *
Sukunimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Haluan patmokselta sähköisiä tiedotteita

Pakettien lukumäärä
kappaletta

Lahjoitus
euroa

Siirry maksamaan

nordea sampo osuuspankki aktia spankki säästöpankki pop-pankki