Operaatio Joulun lapsi - Logo
 • Kenkälaatikkolahjan ihmeellinen matka alkaa

  alkaa sinusta ja saa aikaan iloa, evankeliumin leviämiästi ja opetuslapseuttamista

 • Pakkaaminen

  Kaikkien lahjojen pakkaajat vauvasta vaariin ovat Operaatio Joulun Lapsen kautta siunauksena köyhille lapsille ympäri maailmaa. Projekti on hieno mahdollisuus opettaa lapsille antamisesta. Ympärivuotiset vapaaehtoiset tukevat osallistuvia seurakuntia, yhteisöjä ja perheitä pakettien pakkaamisessa.

 • Palautus

  Seurakunnat ja yhteisöt keräävät kenkälaatikkolahjoja, jotka palautetaan keräyspisteille vuosittain marraskuun kolmannen viikon loppuun mennessä.

 • Lähettäminen

  Vapaaehtoiset palvelevat vuosittain pakettien tarkastamisessa ja lähettämisessä kohdemaihin. Jokainen aamu alkaa yhteisellä rukouksilla lapsien puolesta, joille lahjoja lähetetään.

 • Maailmanlaajuinen jakelu

  Paketteja viedään yli 100 eri maahan. Ennen Lahjojen saapumista kohteeseen, vapaaehtoisista koostuva kansallinen johtoryhmä varustaa paikalliset pastorit ja yhteisöjen johtajat. Koulutuksessa he oppivat miten järjestää lapsille sopiva lahjojen- jakotilaisuus, sekä miten toteuttaa Suuri Seikkailu -opetuslapseuskoulu lahjan saamisen jälkeen. Maailmanlaajuista työtä johtaa Samaritan's Purse.

 • Lahjojen jakaminen

  Pastorit ympäri maailmaa järjestävät lahjojenjakotilaisuuksia paikoissa, missä monet eivät tunne Jeesusta. Seurakunnat tavoittavat lapset kylissä, orpokodeissa, sairaaloissa ja kriisialueilla. Useissa paikoissa lapset saavat myös evankelioivan vihkon, joka on lapsen omalla kielellä.Vihko on erityisesti suunniteltu lahjan vastaanottaville lapsille.

 • Opetuslapseuttaminen

  Suuressa Seikkailussa lapsilla on mahdollissuus oppia tuntemaan Jeesus henkilökohtaisesti. Valmistujaisjuhlaansa lapset kutsuvat myös perheensä, sekä sukulaiset ja ystävät, jotka myös kuulevat evankeliumin ja pääsevät kosketuksiin paikallisseurakunnan kanssa. Perheet tavoitetaan, seurakunnat kasvavat, uusia seurakuntia istutetaan ja yhteistö muuttuvat.

Tämä kaikki alkaa sinusta!

Pakkaa kenkälaatikkolahjasi - aloita suunnittelu nyt!