Joululahjoja ja evankeliumia!

 

Operaatio Joulun Lapsi vie kenkälaatikkolahjoihin pakattuja lahjoja maailman vähävaraisille lapsille. Vuosittain projekti tavoittaa paikallisseurakuntien kautta yli 10 miljoonaa lasta eri puolilla maailmaa lahjoilla ja evankeliumilla Jeesuksesta. Suomalaisten lahjat lähetetään Romaniaan ja Moldovaan.

Tänäkin vuonna suomalaisten tekemät Operaatio Joulun Lapsen kenkälaatikkolahjat tavoittavat tuhannet vähävaraiset lapset Romaniassa ja Moldovassa. Lahjat tuovat lapsille iloa, mutta mikä tärkeintä, lahjojen vastaanottamisen yhteydessä he kuulevat sanoman Jeesuksesta. Lahjan vastaanottamisen jälkeen monia lapsia kutsutaan Suuri Seikkailu -opetuslapseuskurssille.

”Jokainen paketti on konkreettinen muistutus Jumalan rakkaudesta Romanian ja Moldovan vähävaraisille lapsille,” sanoo Patmos Lähetyssäätiön toiminnanjohtaja Pasi Turunen.

"Sä voit pelastaa jonkun ihmisen koko maailman."

Seinäjoen Helluntaiseurakunnan Pastori Markku Tuppurainen jakaa lahjoja Romaniassa.

Yksi Operaatio Joulun Lapsen mainoskasvoista tänä vuonna on viime joulukuussa jakelumatkalla mukana ollut Seinäjoen Helluntaiseurakunnan Pastori Markku Tuppurainen. Markkua puhuttelee, kuinka Operaatio Joulun Lapsen näkyyn on helppo tulla mukaan, ja myös tieto siitä, että apu menee perille. Markun sydän palaa ajatukselle, että kristittyinä saamme yhdessä olla kytkemässä lapsia ja perheitä toivoon ja tulevaisuuteen ja ennen kaikkea Jumalaan, joka voi todella auttaa.

Markku tiivistää: “Sä et voi pelastaa koko maailmaa, mutta sä voit pelastaa jonkun ihmisen koko maailman.”

Vie lahjasi marraskuun kolmannella viikolla (18.-25.11) paikalliseen palautuspisteeseesi. Kenkälaatikkoaihioita ja muita materiaaleja löydät palautuspisteeltäsi lokakuun alusta lähtien. Katso ohjeet lahjan pakkaamiseen ja löydä lähin palautuspisteesi!

Suomessa Operaatio Joulun Lapsi on ollut osa Patmos Lähetyssäätiön työtä vuodesta 1995 lähtien. Kansainvälistä työtä johtaa Samaritan’s Purse.


 

LAHJOITA TÄSTÄ

40 eurolla -
  • esimerkiksi yksi kenkälaatikkolahja

20€
40€
60€
80€
100€
200€
 
LAHJOITA

Maksajan tiedot

Lahjoittaessasi nimettömänä, lahjoitus kohdistuu lahjoittajarekisteriimme, valitsemaasi kohteeseen ilman yhteystietojasi.

Siirry maksamaan:

nordea sampo osuuspankki aktia spankki säästöpankki pop-pankki

Lahjoitettava summa:

Täytämme lahjan puolestasi ja kerromme sinulle myöhemmin mihin sen lähetimme.

Etunimi *
Sukunimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Haluan patmokselta sähköisiä tiedotteita

Pakettien lukumäärä
kappaletta

Lahjoitus
euroa

Siirry maksamaan

nordea sampo osuuspankki aktia spankki säästöpankki pop-pankki