Halpa-Halli auttaa Euroopan köyhimpiä lapsia

Tänä syksynä kaikki 38 Halpa-Hallia toimivat Operaatio Joulun Lapsi -keräyspisteinä. Halpa-Halli myy myös keräyksen tunnuksella varustettuja pehmoleluja, joiden tuotosta 10% menee keräyksen hyväksi.

Operaatio Joulun Lapsi on laajan suosion saavuttanut joululahjakeräys, jota Suomessa johtaa Patmos Lähetyssäätiö. Jo yli 20 vuotta toiminut projekti toimii ympäri maailman ja tavoittaa vuosittain yli 10 miljoonaa köyhyydessä elävää lasta yli 100:ssa maassa. Seurakuntien kautta lapsille jaettavat lahjat ovat monille lahjan saaville lapsille elämänsä ensimmäinen joululahja. Suomalaisten lahjat viedään Romaniaan ja Moldovaan, missä Euroopan köyhimmät lapset asuvat.

- Olin viime vuonna mukana jakamassa lahjoja ja näin miten apu todella menee perille. Patmos on luotettava kumppani ja lahjat tuovat valtavasti iloa lapsille ja heidän perheilleen. Projektin arvot sopivat Halpa-Hallin arvoihin ja olemme innolla mukana auttamassa, kertoo Halpa-Hallin markkinointipäällikkö Juha Hakala.

Jokainen lapsi on lahjan arvoinen

Joululahjoilla tavoitetaan lapset, jotka asuvat köyhissä olosuhteissa. Myös orpokoteihin ja sairaaloihin viedään lahjoja lapsille, joista monet elävät ilman yhteyttä vanhempiinsa. Viime jouluna lahjansa sai myös 13-vuotias romanipoika Raul.

Raul

- Lempitavarani kenkälaatikossa oli ralliauto. Olin todella iloinen lahjastani, en koskaan aiemmin ole saanut mitään tällaista. Paketti oli täynnä kaikenlaista kivaa tavaraa, vaatteita ja koulutarvikkeita. Olen todella kiitollinen tästä lahjasta.

Tee lahjasi kuin omalle lapsellesi

Kaikista Halpa-Halleista löytyvät pakkausohjeet, sekä kenkälaatikkoaihioita, joihin lahjatavaransa voi laittaa. Lahjat tehdään kolmelle eri ikäryhmälle 2-4, 5-9 ja 10-14 -vuotiaille tytöille tai pojille. Halpa-Halleissa myydään myös keräyksen tunnuksella varustettuja pehmoleluja, joiden tuotosta 10% menee lyhentämättömänä Operaatio Joulun Lapsen hyväksi. Pehmolelut ovat myös erinomaisia lahjoja paketteihin.

Halpa-Halleissa myynnissä olevia OJL pehmoleluja

- Halpa-Hallit ovat hieno kumppani Operaatio Joulun Lapselle. Monet lahjoittajat ovat jo tähänkin saakka hankkineet tavarat paketteihinsa Halpa-Halleista, joten se tekee yhteistyöstä vielä ainutlaatuisemman, sanoo projektikoordinaattori Ilkka Kujala Patmos Lähetyssäätiöstä.

Kaikki Halpa-Hallit toimivat Operaatio Joulun Lapsi –keräyspisteinä 3.10.-13.11. Lisätietoja projektista ja videoita lahjan saaneista lapsista voi katsoa www.joulunlapsi.fi -sivuilta. 

 

LAHJOITA TÄSTÄ

40 eurolla -
  • esimerkiksi yksi kenkälaatikkolahja

20€
40€
60€
80€
100€
200€
 
LAHJOITA

Maksajan tiedot

Lahjoittaessasi nimettömänä, lahjoitus kohdistuu lahjoittajarekisteriimme, valitsemaasi kohteeseen ilman yhteystietojasi.

Siirry maksamaan:

nordea sampo osuuspankki aktia spankki säästöpankki pop-pankki

Lahjoitettava summa:

Täytämme lahjan puolestasi ja kerromme sinulle myöhemmin mihin sen lähetimme.

Etunimi *
Sukunimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Haluan patmokselta sähköisiä tiedotteita

Pakettien lukumäärä
kappaletta

Lahjoitus
euroa

Siirry maksamaan

nordea sampo osuuspankki aktia spankki säästöpankki pop-pankki