Felix ja lahjapyramidi

 

Nyt on aika pakata kenkälaatikkolahjoja!

”Mitäs laatikoita nuo ovat”, kyseli 6-vuotias Felix-poika uteliaana äidiltään, kun näki seurakunnassa Operaatio Joulun Lapsi -laatikoita. Felixin syntymäpäivä oli tulossa ja pienen pojan ajatuksissa syttyi idea: ”voitaisko me, äiti, tehdä näitä lahjoja mun synttäreillä?”.

Operaatio Joulun Lapsen idea on niin simppeli, että sen ymmärtää lapsikin. Felix ja hänen äitinsä ovat jo mukana. Lähde mukaan tuomaan iloa ja evankeliumia Romanian ja Moldovan lapsille.

Rukoilemme, että Jumala vaikuttaisi suomalaisten sydämissä niin, että tänä vuonna saisimme lähettää 36 000 lapselle Romaniassa ja Moldovassa ihanan OJL -lahjan. Lahjan kanssa saamme kertoa heille evankeliumin. Moni näistä lapsista ei ole saanut yhtäkään lahjaa koko elämänsä aikana.

”Voitasko me tehdä niitä mun synttäreillä?”

Palataan vielä tuohon Felixin kysymykseen. Jotta 36 000 lapselle saadaan lahjat, on tärkeä lähteä liikkeelle, tehdä paketteja ja kutsua mukaan toisiakin. ”Hyvä idea”, sanoi Felixin äiti ja mekin Patmoksessa olemme samaa mieltä ja tahdomme haastaa sinut mukaan. Tartu nyt asiaan ja pyydä mukaan ainakin yksi kaverisi (tai vaikka miten monta). Siitä se lähtee ja alkaa tapahtua, kuten Felixin perheessä. Synttärikutsukorteissa oli ohjeet, miten pakata Operaatio Joulun Lapsi -paketti. Synttärit vietettiin ja lahjoista kasattiin hieno pyramidi. Kysyin Felixiltä, montako lahjaa saitte tehtyä? ”Melkein 40”, pieni suloinen poika kertoi. Mykistyin. Kuusivuotias poika antaa kaikki synttärilahjansa lapsille, joita ei edes tunne! Ajattele, 6-vuotias lapsi!

Miksi sitten Felix tahtoo auttaa? Vastausta ei kauaa tarvitse miettiä: ”Mulla on paljon leluja ja niillä ei ole paljoa. Siksi mä haluan antaa lahjoja.”

Felix kotipihallaan

Haluatko sinä antaa omastasi Romanian ja Moldovan lapsille?

Pakkaa yksi lahja, tee kaksi, tai useampikin ja kutsu mukaan myös sukulaiset, ystäväsi ja seurakuntasi. Tässä ohjeet, miten pakata oma lahjasi lapselle. Palauta lahjasi 12.–19. marraskuuta sinua lähimpänä olevaan palautuspisteeseen. Lähimmän palautuspisteesi löydät täältä

Pakkaa lahja. Se voi muuttaa yhden lapsen koko elämän.

Kiitos, kun olet mukana tässä suuressa lasten missiossa, joka johdattaa lapsia Jeesuksen tuntemiseen.

Ilkka Kujala
projektikoordinaattori
Operaatio Joulun Lapsi

 

 

LAHJOITA TÄSTÄ

40 eurolla -
  • esimerkiksi yksi kenkälaatikkolahja

20€
40€
60€
80€
100€
200€
 
LAHJOITA

Maksajan tiedot

Lahjoittaessasi nimettömänä, lahjoitus kohdistuu lahjoittajarekisteriimme, valitsemaasi kohteeseen ilman yhteystietojasi.

Siirry maksamaan:

nordea sampo osuuspankki aktia spankki säästöpankki pop-pankki

Lahjoitettava summa:

Täytämme lahjan puolestasi ja kerromme sinulle myöhemmin mihin sen lähetimme.

Etunimi *
Sukunimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Haluan patmokselta sähköisiä tiedotteita

Pakettien lukumäärä
kappaletta

Lahjoitus
euroa

Siirry maksamaan

nordea sampo osuuspankki aktia spankki säästöpankki pop-pankki