Lahjat Jumalan käyttöön

22.10.2014 9.00

Tytti Mäkelä sekä hänen ystävänsä Päivi Peuranto ovat vuosia keränneet vaatteita omasta kunnastaan Turun läänin Koskelta Latviaan, Romaniaan ja Moldovaan. Latviaan vaatelähetys on viety omatoimisesti ja samaan lähetykseen kunnan eläkeläiset ovat neuloneet itse villasukkia sekä villapeittoja.

Tytin ystävä Sinkka Leikoski-Granlund on tehnyt pitkään kenkälaatikkolahjoja Operaatio Joulun Lapsi –keräykseen ja eräänä päivänä Sinkka kertoi tästä projektista Tytille ja siitä se idea sitten lähti.


Kudontaryhmän koko alkoi kasvaa pikku hiljaa ja nyt sukkia neuloo yhteensä kaksi kudontapiiriä, yksi opiskelijaryhmä sekä yksittäisiä ihmisiä ympäri Suomea. Tämän vuoden Operaatio Joulun Lapsi -keräykseen valmistui yli 200 villasukkaparia. Kudontapiireissä ollaan innokkaita neulomaan sukkia sinne, missä niitä eniten tarvitaan ja tämä toimii ryhmän yhteisenä motivaationa.


Tytti ei malta odottaa tulevaa syksyä ja uusia kudontaprojekteja. Häntä ilahduttaa se, kuinka halukkaita ihmiset ovat auttamaan.

Tytin, Päivin ja Sinkan tarina on vain yksi esimerkki siitä, kuinka jokainen voi omilla kyvyillään ja lahjoillaan olla mukana Operaatio Joulun Lapsen toiminnassa palvemassa Jumalaa.

Kun annamme kykymme ja lahjamme Jumalan käyttöön Operaatio Joulun Lapsen kautta, voi Jumala käyttää niitä konkreettisen kenkälaatikkolahjan kautta muuttamaan lasten, perheiden sekä kylien elämää Romaniassa ja Moldovassa.

Haastammekin sinua osallistumaan tämän vuoden keräykseen yhden paketin voimin ja katsomaan, miten yksi paketti voi muuttaa yhden lapsen elämän Romaniassa ja Moldovassa.


“Sitä iloa, mitä lapsi lahjan saadessa tuntee, on meidän yltäkylläisyyden keskeltä mahdoton kokea.” -Tytti Mäkelä

 

 

Muut ajankohtaiset

 

LAHJOITA TÄSTÄ

40 eurolla -
  • esimerkiksi yksi kenkälaatikkolahja

20€
40€
60€
80€
100€
200€
 
LAHJOITA

Maksajan tiedot

Lahjoittaessasi nimettömänä, lahjoitus kohdistuu lahjoittajarekisteriimme, valitsemaasi kohteeseen ilman yhteystietojasi.

Siirry maksamaan:

nordea sampo osuuspankki aktia spankki säästöpankki pop-pankki

Lahjoitettava summa:

Täytämme lahjan puolestasi ja kerromme sinulle myöhemmin mihin sen lähetimme.

Etunimi *
Sukunimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Haluan patmokselta sähköisiä tiedotteita

Pakettien lukumäärä
kappaletta

Lahjoitus
euroa

Siirry maksamaan

nordea sampo osuuspankki aktia spankki säästöpankki pop-pankki