Maailma kylässä

27.5.2016 13.00

Patmos Lähetyssäätiö osallistuu tänäkin vuonna Maailma kylässä -festivaaliin, joka järjestetään Helsingissä 28.-29.5. Paikalle odotetaan noin 80 000 kävijää. Teemana viikonlopun tapahtumassa on oikeudenmukaisuus.

Vapaaehtoistyöntekijöitä festivaaleilla. Kuvaaja: Andrea Balogh Tarjolla tapahtumassa on musiikkia, tanssia, teatteria, taidetta, keskusteluja, kirjallisuutta, herkullista ruokaa ja monipuolista toimintaa. Maailma kylässä antaa uusia kokemuksia ja näkökulmia monikulttuurisuuteen, kehitysyhteistyöhön, kestävään kehitykseen ja globaaliasioihin. Tapahtuma on kaikille ilmainen ja kutsuu mukaan kaikki vauvasta vaariin.

Patmoksen esittelypiste sijaitsee Rautatientorilla ja pitää esillä Operaatio Joulun Lapsen kautta tehtävää työtä Romanian ja Moldovan köyhien lasten auttamiseksi. Operaatio Joulun Lapsi tavoitti viime vuonna joululahjalla ja evankeliumilla 32 631 lasta yhteistyössä paikallisten seurakuntien kanssa.

Tämän vuoden tavoitteena on toimittaa alueille 37 000 kenkälaatikkolahjaa. Vuosittain Patmos tavoittaa lahjoilla uudet lapset, joista monille heidän saamansa joululahja on heidän elämänsä ensimmäinen. Lahjan saamisen jälkeen lapsia kutsutaan Suuri Seikkailu –opetuslapseuskouluun, joita paikalliset seurakunnat järjestävät.

Festivaali-pisteellämme on piirrustuskilpailua lapsille ja aikuisille omaa ohjelmaa. Olemme esillä Rautatientorilla pisteessä R501. Festivaali on avoinna lauantaina klo 11-20 ja sunnuntaina 11-18.

Lisätietoja: www.maailmakylassa.fi

 

 

Muut ajankohtaiset

 

LAHJOITA TÄSTÄ

40 eurolla -
  • esimerkiksi yksi kenkälaatikkolahja

20€
40€
60€
80€
100€
200€
 
LAHJOITA

Maksajan tiedot

Lahjoittaessasi nimettömänä, lahjoitus kohdistuu lahjoittajarekisteriimme, valitsemaasi kohteeseen ilman yhteystietojasi.

Siirry maksamaan:

nordea sampo osuuspankki aktia spankki säästöpankki pop-pankki

Lahjoitettava summa:

Täytämme lahjan puolestasi ja kerromme sinulle myöhemmin mihin sen lähetimme.

Etunimi *
Sukunimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Haluan patmokselta sähköisiä tiedotteita

Pakettien lukumäärä
kappaletta

Lahjoitus
euroa

Siirry maksamaan

nordea sampo osuuspankki aktia spankki säästöpankki pop-pankki