Vapis ja OJL yhteistyöhön

22.2.2016 11.00

Vapaakirkon nuorisotyö ja Operaatio Joulun Lapsi ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimus allekirjoitettiin Vapaakirkon Hopenet-päivillä Kiponniemessä tammikuussa 2016.

"Olen innoissani alkaneesta yhteistyöstä, sillä tiedän, että se tulee siunaamaan yhä useampia lapsia Euroopan köyhimmillä alueilla, mutta myös vapaaseurakuntia Suomessa. Operaatio Joulun Lapsi on parhaimmillaan seurakunnalle käytännöllinen lähetysprojekti, joka tuo yhteen koko seurakunnan, on hauskaa ja kutsuu oman alueen ihmiset myös auttamaan. Odotan mielenkiinnolla mitä kaikkea yhteistyö tuo tullessaan!" -Ilkka Kujala, projektikoordinaattori

Yhteistyö tarkoittaa yhteistyön esillä pitämistä puolin ja toisin sekä tempauksia ja tapahtumia, joissa projektia pidetään esillä. Myös yhä useampaa Vapaakirkon seurakuntaa tullaan haastamaan mukaan pakettien tekoon. Yhteistyöllä pyritään ennen kaikkea auttamaan mahdollisimman montaa lasta Romaniassa ja Moldovassa joululahjalla ja evankeliumilla.

 

 

 

Muut ajankohtaiset

 

LAHJOITA TÄSTÄ

40 eurolla -
  • esimerkiksi yksi kenkälaatikkolahja

20€
40€
60€
80€
100€
200€
 
LAHJOITA

Maksajan tiedot

Lahjoittaessasi nimettömänä, lahjoitus kohdistuu lahjoittajarekisteriimme, valitsemaasi kohteeseen ilman yhteystietojasi.

Siirry maksamaan:

nordea sampo osuuspankki aktia spankki säästöpankki pop-pankki

Lahjoitettava summa:

Täytämme lahjan puolestasi ja kerromme sinulle myöhemmin mihin sen lähetimme.

Etunimi *
Sukunimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Haluan patmokselta sähköisiä tiedotteita

Pakettien lukumäärä
kappaletta

Lahjoitus
euroa

Siirry maksamaan

nordea sampo osuuspankki aktia spankki säästöpankki pop-pankki