Tule vapaaehtoiseksi Operaatio Joulun Lapsen varastolle!

Kenkälaatikkolahjan matka on ihmeellinen! Se alkaa lahjan pakkaamisesta ja päättyy rekkakuljetuksen jälkeen Romaniaan ja Moldovaan lapselle, jolle lahja voi olla hänen elämänsä ensimmäinen. Matkan varrella tapahtuu monia asioita, niistä yksi on pakettien tarkastaminen. Tässä sinullakin on mahdollisuus olla mukana!

Jokainen lahjapaketti tarkastetaan vapaaehtoisvoimin Helsingin Konalassa sijaitsevalla keskusvarastolla. Pakettien sujuvan tarkastamisen mahdollistamiseksi on varastolla myös monenlaista muutakin tehtävää, joissa vapaaehtoiset auttavat vuoronsa aikana. Näitä ovat esimerkiksi tavaroiden lajittelu, pakettien lajittelu oikeisiin ikäryhmiin ja pakettien lastaaminen lavoille.

Työ ajoittuu 15.11.-5.12. väliselle ajalle ja sitä tehdään arkisin klo 9-21, paitsi ma 5.12. Tarjolla on 3 tunnin vuoroja. Voit halutessasi tehdä useammankin vuoron päivässä ja osallistua monena päivänä.

Kaikille talkoolaisille on tarjolla välipalaa.

Huomioithan, että ikäraja varastollamme on 11 vuotta.
Poikkeuksena lauantaina 26.11. järjestettävä lastenpäivä, jolloin pienetkin lapset vanhempineen ovat tervetulleita tutustumaan varaston toimintaan!

Varaston yhteystiedot

Hankasuontie 8, Helsinki
0400 989 931 

Ota yhteyttä!

Jos haluat tulla palvelemaan varastolle, täytä alla oleva lomake ja valitse itselle sopivat vuorot!

Tarvitsemme vapaaehtoisia ma 5.12. saakka. Tämän jälkeen pakettien tarkastustalkoot ovat ohi ja työ keskittyy paikkojen siistimiseen. Kiitos kaikille, jotka olette osallistuneet tänä vuonna tarkastustalkoisiin!

Autetaan yhdessä Euroopan köyhimpiä lapsia!

 

Etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Paikkakunta
Lisätietoa varastohenkilökunnalle (esim. tuot ryhmän mukanasi)
Valitse haluamasi ajankohdat

 

 
 
 

LAHJOITA TÄSTÄ

40 eurolla -
  • esimerkiksi yksi kenkälaatikkolahja

20€
40€
60€
80€
100€
200€
 
LAHJOITA

Maksajan tiedot

Lahjoittaessasi nimettömänä, lahjoitus kohdistuu lahjoittajarekisteriimme, valitsemaasi kohteeseen ilman yhteystietojasi.

Siirry maksamaan:

nordea sampo osuuspankki aktia spankki säästöpankki pop-pankki

Lahjoitettava summa:

PAKKAA OMA LAHJASI