Ideoita ryhmille

Haasta oman yhteisösi mukaan Operaatio Joulun Lapseen! Oli kyseessä työpaikkaporukka, harrasteryhmä tai seurakunnan pienryhmä, kaikki voivat olla mukana!

Lasten auttaminen on asia, joka yhdistää meitä kaikkia. Kerro Operaatio Joulun Lapsesta yhteisöllesi ja ystävillesi ja järjestä yhteistä tekemistä projektin ympärillä. Videoiden näyttäminen on hyvä idea, sillä kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Voit jakaa videoita sosiaalisessa mediassa tai näyttämällä niitä omalta tietokoneeltasi tai puhelimeltasi. Uusimmat videomme löydät täältä.

Operaatio Joulun Lapsi on mukaansatempaava ja koskettava tapa auttaa. Tässä sinulle muutamia ideoita ryhmänne osallistumiseen.

Ideoita ryhmille

Keräyspiste

Pakkausjuhla

  • Järjestäkää pakkausjuhla, vaikka pienimuotoisesti kotonanne. Katsokaa videoita lapsista ja täyttäkää lahjat yhdessä. Sopikaa kuka tuo mitäkin tavaroita paketteja varten.
 

Pakettien tarkastus

Jouluraha lahjoitukseksi

  • Jos kyseessä on yritys tai muu yhteisö, jolla on tapana jakaa joululahjoja työntekijöille tai kumppaneille, niin harkitkaa lahjoituksen tekemistä Operaatio Joulun Lapseen.
 

 

Ideoita, kysymyksiä, palautetta? Ota rohkeasti yhteyttä

Nimesi*
Sähköposti*
Palaute*

 

 

LAHJOITA TÄSTÄ

40 eurolla -
  • esimerkiksi yksi kenkälaatikkolahja

20€
40€
60€
80€
100€
200€
 
LAHJOITA

Maksajan tiedot

Siirry maksamaan:

nordea sampo osuuspankki aktia spankki säästöpankki pop-pankki

Lahjoitettava summa:

PAKKAA OMA LAHJASI