Ideoita seurakunnille

Haasta seurakuntasi mukaan! Operaatio Joulun Lapsi on erinomainen projekti paikallisseurakunnille yli tunnustusrajojen ja riippumatta siitä onko seurakunta pieni vai suuri. Projektin kautta seurakunnalla on erinomainen mahdollisuus saavuttaa omalla alueellaan myös niitä, jotka eivät käy seurakunnassa.

Niin suomalaisten, kuin romanialaisten ja moldovalaisten paikallisseurakuntien merkitys Operaatio Joulun Lapselle on korvaamaton. Viime vuonna yli 130 suomalaista seurakuntaa eri kirkko- ja tunnustuskunnista avasi sydämensä lasten auttamiseksi. Jokainen kerätystä 32 631:stä paketista jaettiin Romaniassa ja Moldovassa paikallisseurakuntien kautta ja lahjojen mukana lapset kuulivat myös evankeliumin Jeesuksesta.

Näin myös tänäkin vuonna tavoittaessamme uusia lapsia Euroopan köyhimmillä alueilla. Patmos Lähetyssäätiön jokavuotinen Operaatio Joulun Lapsi toimii vahvasti seurakuntien kanssa. Täksi vuodeksi virallistimme yhteistyön Hengen Uudistus Kirkossamme -liikkeen, sekä Suomen Vapaakirkon kanssa. Viime vuonna 33 helluntaiseurakuntaa toimi keräyspisteenä.

Haasta seurakuntaasi osallistumaan keräykseen! Toimi seurakuntasi yhteyshenkilönä, me toimitamme ilmaiset materiaalit ja autamme järjestämään pakettien kuljetuksen keskusvarastollemme.

Ideoita seurakunnalle

Kerätkää paketteja ja ilmoittautukaa keräyspisteeksi. Valitkaa keskuudestanne keräysvastaava.

Järjestäkää pakkausjuhla ja kutsukaa ihmiset seurakuntaanne tekemään hyvää.

Järjestäkää Suuri Seikkailu -lastentapahtuma tai hyväntekeväisyyskonsertti

 

 

Ideoita, kysymyksiä, palautetta? Ota rohkeasti yhteyttä

Nimesi*
Sähköposti*
Palaute*

 

 

LAHJOITA TÄSTÄ

40 eurolla -
  • esimerkiksi yksi kenkälaatikkolahja

20€
40€
60€
80€
100€
200€
 
LAHJOITA

Maksajan tiedot

Lahjoittaessasi nimettömänä, lahjoitus kohdistuu lahjoittajarekisteriimme, valitsemaasi kohteeseen ilman yhteystietojasi.

Siirry maksamaan:

nordea sampo osuuspankki aktia spankki säästöpankki pop-pankki

Lahjoitettava summa:

PAKKAA OMA LAHJASI