Ideoita perheille

Operaatio Joulun Lapsi yhdistää eri sukupolvet ja on erinomainen keino opettaa lasta antamisesta. Kerro omat kokemuksesi perheenne osallistumisesta palautelomakkeella tai sähköpostitse joulunlapsi (at) patmos.fi

Jatka sukupolvien Operaatio Joulun Lapsi -ketjua osallistumalla keräykseen perheesi kanssa. Jokainen vauvasta vaariin voi osallistua keräykseen, pakkaamalla paketin itse tai virtuaalisesti, tai lahjoittamalla rahalahjan.

Löydä teidän perheelle sopiva tapa osallistua Operaatio Joulun Lapseen!

Ideoita perheille


Ympäri vuoden

  • Kerätkää tavaroita paketteihin ympäri vuoden. Asettakaa tavoite jouluna ja aloittakaa tavaroiden kerääminen jo joulun jälkeisistä alennuksista.

Tee lasten kanssa

  • Katso lapsesi kanssa videoita lahjan saaneista lapsista. Tehkää yhdessä paketti hänen ikäiselleen lapselle. Opeta lastasi antamisesta ja heikompien auttamisesta.

Haasta sukulaiset

  • Auta sukulaiset alkuun hankkimalla heille tarvittavat ohjeet ja pakettiaihiot. Näytä videoita ja kerro perheenne kokemuksista osallistumisesta.
 

 

Ideoita, kysymyksiä, palautetta? Ota rohkeasti yhteyttä

Nimesi*
Sähköposti*
Palaute*

 

 

LAHJOITA TÄSTÄ

40 eurolla -
  • esimerkiksi yksi kenkälaatikkolahja

20€
40€
60€
80€
100€
200€
 
LAHJOITA

Maksajan tiedot

Lahjoittaessasi nimettömänä, lahjoitus kohdistuu lahjoittajarekisteriimme, valitsemaasi kohteeseen ilman yhteystietojasi.

Siirry maksamaan:

nordea sampo osuuspankki aktia spankki säästöpankki pop-pankki

Lahjoitettava summa:

PAKKAA OMA LAHJASI